Dekk på felg blir billigere, og møbler gratis

I årets utgave av Miljøposten kan du blant annet lese om vår nye stortingspresident, om kildsortering, om å være næringskunde og om tilbudene  vi har på Miljøstasjon Dal Skog.

I sluttfasen gikk det nok litt fort i svingene, for jeg klarte å kaste autografboka til mannen min! - Tone W. Trøen, stortingspresident

Vi har for eksempel redusert prisen for levering av dekk på felg fra 1. april, så nå betaler du som privatperson samme pris for alle personbil- , lastebil- og traktordekk enten de leveres med eller uten felg.

Har du ødelagte møbler eller madrasser kan du kaste disse gratis; også fra 1. april 2018.  Betjeningen hos oss vil veilede deg. Brukbare møbler (ikke madrasser) ønsker vi at skal gå til ombruk, så disse kan gjerne leveres til OMGJØRAS sitt varemottak.

I april/mai sender vi ut Miljøposten 2018/2019 (vårt nyoppussede sesongblad) til alle husstander og hytteeiere i ØRAS-regionen.  Her kan du lese mer om priser og andre tilbud vi har på gjenvinningsstasjonen. Til og med en liten konkurranse har vi sneket inn.

Velkommen til vår gjenvinningsstasjon og bruktbutikk som vi er så stolte av.