Overgang til ny renovatør kan by på noen utfordringer akkurat i overgangsperioden. Kanskje hentes avfallet ditt på et annet tidspunkt på dagen enn tidligere. Noen av dere vil få nye tømmedager eller tømmeruter som på sikt gir en mer optimal tømmefrekvens for renovatør.  Uansett håper vi at du som abonnent har forståelse for dette slik at vi sammen kan komme godt igang med ordningen.

Er du blandt de som har fått SMS-varsel fra kommunen om endring av tømmedag?
Da finner du din nye tømmedag i oversikten nedenfor.

Nye tømmedager for enkelte ruter i Hurdal (PDF, 59KB)

Nye tømmedager for enkelte ruter i Nannestad (PDF, 86KB)

Nye tømmedager for enkelte ruter i Ullensaker (PDF, 302KB)

Eidsvoll, Hurdal og Nannestad har allerede lansert appen "Min renovasjon". Ullensaker kommune er på trappene til å få denne appen på plass og vi håper at den kan lastes ned innen kort tid. Appen vil bli oppdatert med de nye tømmedagene.

Bor du i Eidsvoll kommune, vil du fortsette med samme renovatør som før. Det varsles ingen endringer for Eidsvolls abonnenter.


Tømmedager lastet fra denne nettsiden
Det er fremdeles mulig å laste ned tømmedagene fra papirutgavene av avfallskalenderen rett inn i kalenderen på mobilen din. Dette gjelder for deg som ikke får noen endringer på rute/tømmedag. 

Rutenummer finner du på beholderne dine. Kjenner du ikke til rutenummeret ditt, kan du kontakte oss (eller ta en sniktitt på naboens beholdere). 

Her ligger kalenderne i pdf-format

Husk at når du laster ned tømmedagene til PC eller nettbrett, kan det hende at du må inn på innstillinger og importere filen du laster ned. Vær også oppmerksom på at gamle cache-filer (informasjonskapsler) kan henge igjen på din enhet  og vise innhold på feil måte. Det kan da være lurt å slette disse. 

Tømmekalender i papirformat
Papirutgaven er fremdeles å få på servicekontoret hos din kommune eller hos oss på Dal Skog. 2020-kalenderen blir den siste papirutgaven av avfallskalenderen som blir sendt ut i posten til alle abonnentene, men den vil kunne finnes i pdf.format på våre nettsider.

I forbindelse med helligdager er det viktig å merke seg følgende:
Der flere dager er markert etter hverandre i kalenderen, settes avfallet ut før kl. 05:00 den første dagen.

Har du fått SMS-varsel om endringer på din tømmerute/tømmedag fra 1.5.2020, kan det være at kalenderen ikke er helt oppdatert. Vi anbefaler derfor at du laster ned appen "Min renovasjon" for din kommune. Her kan du også legge inn eget varsel for når du f.eks må trille ut beholderen.