Bestillingsskjema for ØRAS jordprodukter f.o.m 6 tonn (= 5m3) og oppover finner du lenger ned på siden. Et lastebillass tar ca. 12 tonn. Lastebil med henger tar ca. 23 tonn.

Vi tilbyr også levering av jord i big bags. 1 big bag tar ca. 1m3.  Bestilling av jord i big bags må skje minst 1 uke før ønsket levering. 

ØRAS har laget en liten oppsummering av våre sjåførers tips for levering av jord.

Betaling

Vi vil ta kontakt når vi mottar din bestilling for bekreftelse av leveringstidspunkt og leveranse. Vår sjåfør har med betalingsautomat, slik at betalingen gjøres når vi er hos deg og leverer jord.
 

ØRAS Kompost - og jordprodukter

 

ØRAS Hagejord
- er en kompostjord med biogjødsel av matavfall og sand. Dette er en allsidig jord som benyttes mye til å anlegge/så plen, beplanting av stauder, busker og trær. Vi blander inn ca. 30 % med natursand, 0-4 (silt og leir), samt 0-6 sand fra grustak. Dette gjør jorden lett å jobbe med og gir fin struktur og drenerende, samtidig som kompost holder godt på fuktighet. Kl.1.

 

ØRAS Plenjord
- er samme utgangspunkt som Hagejord, men her tilsetter vi 50 % sand for god drenering til å anlegge plen. Denne er også næringsrik på biogjødsel, og det vil ikke være nødvendig å gjødsle. Men tilstrekkelig med vann er viktig i vekstperioden. Kl. 1.

 

ØRAS Bed- og Pottejord
- er også med biogjødsel og sand, men har vi også tilsatt hestekompost. Denne kompostjorden er et utmerket valg til staudebed og kjøkkenhager. Den er løs og luftig, og benyttes og er ettertraktet til skolehager. Kl. 1.

 

ØRAS kompost
- består av kun kompostert hageavfall og litt sand. Denne er meget godt egnet til økologisk dyrking, og som jordforbedring i form av struktur og tilførsel av organisk og mikroliv. Kl. 0.

 

Pris pr. tonn

  • ØRAS Plenjord                                    _- 370,- (462,50 inkl. mva)

  • ØRAS Hagejord                                         _- 580,- (725,- inkl. mva)

  • ØRAS Bed- og pottejord                       __ _- 680,- (850,- inkl. mva)

  • ØRAS Kompost                                        __- 420,- (525,- inkl.mva)

 

Pris pr. stk.

  • ØRAS Bed- og pottejord i 20L sekker   - 1 sekk 105,- og 4 sekker 350,- inkl.mva
  • Pris pr. big bag med jord                       - 1100,- pr. bag (1375,- inkl. mva)

 

Pris transport

Pris pr. kilometer

  • Transport - Kun bil ca 12.tonn                       - 33,- (41,25,- inkl. mva)
  • Transport bil + henger ca 23.tonn                 - 40,70,- (50,88,- inkl. mva)

Leveringsmetode:
Hvilken dag ønsker du levering:    

Passer ikke de fastsatte dagene for levering? Ta kontakt.

Leveringstidspunkt:  

Bestillingen er ikke bekreftet før vi har tatt kontakt for å avtale nærmere leveringstidspunkt. Dersom lossing av jord skjer på et anvist sted eller kundens eget ønske: - på tross av sjåførens anbefalinger-, fraskriver ØRAS seg økonomisk ansvar for eventuelle skader som måtte oppstå ifm. med dette.

Vi vil ta kontakt med deg for nærmere avtale om leveringstidspunkt.
Vi har med betalingsautomat, og tar helst i mot betaling med kort; eller VIPPS #11612. 

Nettstedet vårt bruker kryptering med https:// som sikrer en trygg datakommunikasjon mellom oss og deg som bruker. Vi lagrer innsendt skjema med dine opplysninger i 90 dager.