Ønsker du å bestille større mengder jord og få dette tilkjørt må dette bestilles. Bestillingsskjema for ØRAS jordprodukter f.o.m 6 tonn (= 5m3) og oppover finner du lenger ned på siden.

Et lastebillass tar ca. 12 tonn. Lastebil med henger tar ca. 23 tonn.

Vi tilbyr også levering av jord i big bags (min. bestilling er 5 big bags). 1 big bag tar ca. 1m3.  Bestilling av jord i big bags må skje minst 1 uke før ønsket levering. 

ØRAS har laget en liten oppsummering av våre sjåførers tips for levering av jord.

Betaling

Vi vil ta kontakt når vi mottar din bestilling for bekreftelse av leveringstidspunkt og leveranse. Vår sjåfør har med betalingsautomat, slik at betalingen gjøres når vi er hos deg og leverer jord.

Pris transport

Pris pr. kilometer

  • Transport - Kun bil ca 12.tonn                       - 33,- (41,25,- inkl. mva)
  • Transport bil + henger ca 23.tonn                 - 40,70,- (50,88,- inkl. mva)

Leveringsmetode:
Hvilken dag ønsker du levering:    

Passer ikke de fastsatte dagene for levering? Ta kontakt.

Leveringstidspunkt:  

Bestillingen er ikke bekreftet før vi har tatt kontakt for å avtale nærmere leveringstidspunkt. Dersom lossing av jord skjer på et anvist sted eller kundens eget ønske: - på tross av sjåførens anbefalinger-, fraskriver ØRAS seg økonomisk ansvar for eventuelle skader som måtte oppstå ifm. med dette.

Vi vil ta kontakt med deg for nærmere avtale om leveringstidspunkt.
Vi har med betalingsautomat, og tar helst i mot betaling med kort; eller VIPPS #11612. 

Nettstedet vårt bruker kryptering med https:// som sikrer en trygg datakommunikasjon mellom oss og deg som bruker. Vi lagrer innsendt skjema med dine opplysninger i 90 dager.