Skal ditt lag, forening, organisasjon eller bruktbutikk (som driftes på frivillig basis) levere avfall som blir igjen etter et loppemarked, kan dette leveres til Dal Skog. Slikt avfall er i realiteten en forlengelse av vanlig husholdningsavfall og leveres dermed til samme priser som gjelder for privatkunder. 

Ettersom vi registrerer inn mengden med "restlopper" ber vi om at avfallet veies inn i vektas åpningstid, man-fre 07-17. Vekta er stengt torsdag kveld og lørdag.

En god del avfall er likevel gratis å levere til gjenvinningsstasjonen. Dette kan være brukbare ting som loppemarkedene og bruktbutikkene ikke får solgt. Slike gjenstander kan leveres til bruktbutikkens varemottak. Kravet er at gjenstandene er hele, pene og komplette.

EE-avfall og klær, sko og tekstiler kan også leveres gratis utenfor rundellen. 

I menyen til høyre, finner du retningslinjer for levering av "restlopper".

Ta kontakt med ØRAS dersom du har spørsmål til avfallsleveransen. Vi ber om at nedenstående skjema fylles ut og sendes inn til ØRAS før levering (gjelder loppemarkeder):


Nettstedet vårt bruker kryptering med https:// som sikrer en trygg datakommunikasjon mellom oss og deg som bruker. Vi lagrer innsendt skjema med dine opplysninger i 90 dager. Dine personlige opplysninger blir ikke brukt i forbindelsen med markedsføring.