Dersom din(e) beholder(e) er sprukket eller på annen måte påført skade i forbindelse med tømming, kan dette meldes direkte inn til ØRAS.  Send inn nedenstående skjema så sørger vi for at beholderen(e) blir byttet. Tjenesten er gratis, men dersom byttet medfører endring i størrelse på beholder, vil dette kunne påvirke abonnementsgebyret.

Størrelsen på beholderne dine kan du enten finne på din faktura, eller se mål her.

Funksjonshemmede og eldre, som har problemer med å bytte/hente beholder på grunn av størrelsesendring, kan også benytte dette skjemaet. 

 

Dersom det velges en større eller mindre beholder i retur, vil dette få innvirkning på abonnementsgebyret ditt. Størrelsen på beholderen din finner du på fakturaen for kommunale avgifter, eller se bildet.

Rutenummer står på runde klistrelapper foran/bak på beholderne. Kontakt kommunen hvis du ikke vet hvilket nummer du har.Var det lett å fylle inn skjemaet?  

Fylles ut av ØRAS: Beholdere utlevert fra ØRAS - innlevert ved bytte/opphør

Fylles ut av kommunen: Renovasjonsgebyr beregnet fra:

Nettstedet vårt bruker kryptering med https:// som sikrer en trygg datakommunikasjon mellom oss og deg som bruker. Vi lagrer innsendt skjema med dine opplysninger i 90 dager. Dine personlige opplysninger blir ikke brukt i forbindelse med markedsføring.