Det som du tenker er like helt og fint, vil vi gjerne vurdere å ta inn i butikken. Vi tar f.eks imot serviser, dekketøy, sofaer, klær, helt pent og lite brukt skotøy,  entrémøbler og spisegrupper, men ikke madrasser og senger. Også barneleker, sykler, ski og skøyter osv. er veldig populært. Voksensykler er det stor etterspørsel etter i sommerhalvåret. 

Når du leverer dine ting til oss, er du med på å skape et overskudd i butikken. Vi vil at dette overskuddet på sikt skal tilfalle lag og foreninger i ØRAS' eierkommuner.

Uansett hva du vil kvitte deg med, spør våre kundeveiledere på stasjonen. De vil henvise deg til butikkens varemottak. Ved levering, vil vi gjerne at du har utsortert de brukbare tingene på forhånd, og sjekket at de fungerer (spesielt radioer, lamper) - og er hele og komplette (f.eks puslespill-brettspill o.l.). Vi har dessverre ikke kapasitet til å gå igjennom usortert avfall. 

Er du i tvil om noe fungerer, gi oss beskjed. Det er kjedelig for noen å kjøpe "katta-i-sekken".

Vi tar imot sofaer - barneleker - barne- og voksensykler - treningsapparater - serviser og annet husgeråd - klær - spisebord/stoler - kommoder - småmøbler - speil - diverse nyere bøker (ikke leksikon) - kofferter - skolesekker - verktøy - musikkinstrumenter - LP-plater og CD.

Har du spørsmål, kan du se om du finner svar under "Ofte stilte spørsmål".