Det som du tenker er like helt og "for godt til å kaste", vil vi gjerne vurdere å ta inn i butikken. Vi tar f.eks imot serviser, dekketøy, sofaer, klær, entrémøbler og spisegrupper, men ikke madrasser og TV'er. Også barneleker, sykler og ski osv. er veldig populært. Voksensykler er det stor etterspørsel etter i sommerhalvåret. 

Når du leverer dine ting til oss, er du med på å skape et overskudd i butikken. Vi vil at dette overskuddet skal tilfalle lag og foreninger i ØRAS' eierkommuner.

Uansett hva du vil kvitte deg med, spør våre kundeveiledere på stasjonen. De vil henvise deg til telt-inngangen der vi tar imot varer. Ved levering, vil vi gjerne at du har utsortert de brukbare tingene på forhånd, og at de fungerer (spesielt lamper) - og er hele og komplette (f.eks puslespill-brettspill o.l.). Vi har dessverre ikke kapasitet til å gå igjennom usortert avfall. 

Er du i tvil om noe fungerer, gi oss beskjed. Det er kjedelig for noen å kjøpe "katta-i-sekken".

Vi tar gjerne imot sofaer - barneleker - barne- og voksensykler - treningsapparater - serviser og annet husgeråd - klær - skjenker - kommoder - småmøbler - diverse nyere bøker (ikke leksikon) - kofferter - skolesekker - m.m.

Har du spørsmål, kan du se om du finner svar under "Ofte stilte spørsmål".