I de neste ukene bør du passe på å levere emballasje av glass og metall til gjenvinning på Romerike. Da kan du nemlig vinne 5000 kroner.

Alle som gjenvinner glass- og metallemballasje ved returpunktene på øvre og nedre Romerike er med i trekningen og det skal kåres to vinnere hver dag i 10 dager (man-fred i to uker).

–I ukene 23 og 24 kommer Sirkel til å overraske en heldig vinner hver ukedag på et tilfeldig returpunkt på Romerike, forteller Marina Holtvedt, miljørådgiver i ROAF.

Sirkel er selskapet som mottar glass- og metallemballasje fra kommuner i hele Norge, til sitt gjenvinningsanlegg på Øra i Fredrikstad.

–Vi har kalt kampanjen Gjenvinn&vinn, rett og slett fordi alt du trenger å gjøre for å vinne er å gjenvinne, sier Gunhild Solberg, markedssjef i Sirkel.

Vinneren får rett og slett 5.000 kroner

Hyller alle hverdagshelter

For at det skal bli deg som vinner, må du egentlig bare gjøre som du pleier. Du må skylle og kildesortere glass- og metallemballasjen din hjemme og ta den med på returpunktet i løpet av kampanjeperioden.

Dersom du ikke har så mye glass- og metallemballasje selv, kan du tilby deg å hjelpe bestemor eller en eldre nabo med å gå til returpunktet? Jo oftere du gjenvinner, jo bedre vinnersjanser har du. 

Husk at det kun er emballasje av glass og metall som skal leveres til et returpunkt. Annet glass og metall, som tørkestativ, krystall, glassboller, kjeler, sykkeldeler etc., skal leveres på en gjenvinningsstasjon.

–Hvorfor gjør vi dette? Rett og slett fordi vi ønsker å hylle alle dere hverdagshelter som leverer emballasje til gjenvinning, og fordi både Sirkel, ROAF og ØRAS ønsker å motivere enda flere til å bidra enda mer, sier Kirsten Lundem, komm.rådgiver i ØRAS.  

Gjenvinn & Vinn er et samarbeid mellom Romerike Avfallsforedling IKS (ROAF), Øvre Romerike Avfallsselskap IKS (ØRAS) og Sirkel. Informasjon om kampanjen er synlig fra selskapenes nettsider, og i sosiale medier.
 

Mer informasjon:
Gunhild Solberg: Tlf 97014128, epost gunhild.solberg@sirkel.no

Marina Holtvedt: Tlf 93280001, epost mho@roaf.no         
Kirsten Lundem: Tlf 95110602, epost
kirsten@oeras.no     

 

Les mer om kampanjen på  
Deler ut 5000 kroner hver dag i to uker – ROAF: Romerike avfallsforedling IKS

Eller på https://www.sirkel.no/gjenvinnogvinn/