Miljøstasjonen Dal Skog har gjennom korona-situasjonen holdt gjenvinningsstasjonen åpen. Nå trenger vi deres hjelp til å kunne fortsette med det.

- Vi oppfordrer våre kunder til å bruke munnbind når de besøker Miljøstasjon Dal Skog, særlig der det er vanskelig å holde 1 meter avstand, sier kunde- og markedsleder Lise Buraas.

I tråd med Ullensaker kommune sine nye innskjerpede tiltak vil det fra og med fredag 06.11.20 bli påbudt med munnbind i bruktbutikken OMGJØRAS.

Trenger du å komme?

Korona-sitasjonen har ført til flere permitteringer i vår region, samt økt bruk av hjemmekontorordninger. I den forbindelse er det naturlig at det blir ryddet mer hjemme, og dermed besøk til Miljøstasjon Dal Skog.

I lys av smittesituasjonen oppfordrer vi til å begrense antall besøk til Dal Skog. Vurder viktigheten av ditt besøk til oss. Dette vil sikre en bedre håndtering av innlevert avfall på en trygg måte. 

- Våre kunder har vist stor forståelse og tålmodighet, noe vi håper de fortsetter med da det fortsatt kan bli mer kø enn vanlig, sier Buraas.

Skal du ta turen til oss oppforder vi til å planlegge hengeren før du kommer. Sett deg inn i hvilken rekkefølge de ulike konteinere står i sorteringsrundellen. Dette gjør besøket effektivt.

Du kan lese mer om våre korona-tiltak her.